Menu
Rask Digital Utvikling
Kontakt oss

Verdien av å delta på Integrasjonsdagene fra en tidligere deltaker

Ranja Pedersen
15.mai.2018 16:01:44

Integrasjonsdagene som arrangeres i Halden er for mange svært relevante for deg som jobber med IT, forretning eller HR. Både i forhold til utvalgte tema, og selve innholdet som det jobbes mye med i forkant.

800x440_integrasjonsdagene_blogginnlegg5_4

I august setter vi fokus på «Rask digital utvikling». Vi i Communicate mener at fremtidens vinnere bør ha fleksible og skalerbare løsninger med rom for hyppige og nødvendige endringer som møter fremtidens utfordringer – uansett hva disse måtte være. 

 

Tanker fra en av fjorårets deltakere

I fjor var temaet for Integrasjonsdagene «Smart og digital. Hva gjør de som lykkes?». Det var fokus på praktiske eksempler fra den virkelige verden og foredragsholderne delte sine historier. Bredden av innholdet ga deltakerne en forståelse for alt fra digital ledelse til moderne arkitektur, fra åpne data og økosystemer til realisering av gevinst.

Vi var så heldige å få en liten prat med en som deltok i fjor, Eivind Andreassen-Rosmer. Han jobber hos Kitron som Integration Manager og hans rolle er å utvikle nye, bærekraftige integrasjonstjenester i henhold til selskapets strategi, samt videreutvikle og håndtere eksisterende. 

Andreassen-Rosmer mener at både fjorårets og årets tema er veldig aktuelt i forhold til hva både Kitron og andre bedrifter fokuserer på for tiden.

­– Temaene som Communicate velger for Integrasjonsdagene er høyst relevante for oss deltakere. Det er mye variert innhold i form av innhold og vinkling, men også generelt temaer som gir svært gode impulser man kan ta med seg inn i både strategisk og teknisk arbeid.

 

Verdien av å dele erfaringer rundt integrasjon

Andreassen-Rosmer mener at foredragene og impulsene disse gir, er en svært viktig faktor for hvilken verdi Integrasjonsdagene gir. Den aller største gevinsten er kanskje likevel minglingen. Kontaktnettverket man får etter å ha diskutert både like og ulike synspunkter, med både ansatte i Communicate og deltagere fra andre bedrifter, er verdifullt.

– Dette er en svært viktig faktor. Muligheten til å dele egne erfaringer, samt få et inntrykk av andres erfaringer som er knyttet til prosesser innfor integrasjonsfaget er uvurderlig, sier Andreassen-Rosmer. 

Selv valgte han å delta på fjorårets arrangement for å få nye impulser innenfor feltet integrasjon, samt stifte nye bekjentskaper i integrasjonsmiljøet. 

– Jeg var på det tidspunktet i en prosess med mange endringer. Integrasjonsdagene var et svært interessant arrangement å oppsøke for å kunne diskutere mine tanker og ideer.

På spørsmål fra Communicate om han har tenkt å delta på årets Integrasjonsdager, er svaret et definitivt ja! Det å treffe gamle kjente, stifte nye kontakter og ikke minst få nye impulser av de ulike temasesjonene underveis, er noe av det Andreassen-Rosmer ser mest frem til.

–  Jeg ønsker å benytte muligheten til å skryte av Communicate for å levere et svært bra arrangement år etter og år. Jeg ønsker å påpeke at en slik møtearena er svært viktig for oss som jobber med integrasjon!

 

Årets Integrasjonsdager i Halden

Vi håper vi sees i august. Vi vil fortelle deg mer om både plattformrevolusjonen, rask digital ledelse i tillegg til utvalgte sessions.

Hvis du vil høre mer om dette, meld deg på! Vi gleder oss til å se deg. 

Meld deg på

Likte du innlegget? Få nyhetsbrev på mail

Kanskje du liker disse

artiklene om integrasjonsdagene