Meningen med mennesker og maskiner

07.apr.2019 22:10:42

blog3 1920x1080Med Integrasjonsdagene 2019 tar vi rollen som brobygger mellom forretning og IT på alvor. I løpet av to dager presenteres en rekke foredrag som tar for seg de humane, etiske og bærekraftige aspektene av samspillet mellom mennesker og maskiner.

Arrangementet har gjennom de siste 23 årene vokst til å bli en kjent merkevare og samlingspunkt for IT- og forretningsledere. Med idyllisk beliggenhet ved havnen i Halden og med Fredriksten festning som lerret, har arrangementet en inspirerende atmosfære og sosial ramme som inviterer til gode samtaler med likesinnede. Basert på tidligere år forventes det ca. 220-240 deltakere fra større private og offentlige virksomheter.

På hovedscenen

På hovedscenen skal vi sette fokus på det viktigste i en verden som blir mer digital for hver dag som går. Kunstig intelligens, maskinlæring og big data reiser store etiske spørsmål, men er også viktige verktøy for å skape et mer bærekraftig næringsliv. Fremtidens mest lønnsomme forretningsmodeller kombinerer samfunnsansvar med inntjening. På Integrasjonsdagene 2019 skal vi vise hvordan rask digital utvikling med mening skaper:

  • Bærekraftige forretningsmodeller
  • Tjenestene som markedet vil etterspørre
  • Bedre arbeidsplasser
  • Større lønnsomhet

På Tech-scenen

De store utfordringene som verdenssamfunnet står overfor er knyttet til teknologi på ulike måter. Algoritmer polariserer den offentlige debatten og utfordrer demokratiet. Ubegrensede mengder data gir globale giganter enorm makt, og de tjener mer penger på at vi blir mer avhengig av teknologi. Men selv om mennesker har skapt store problemer med teknologi, er det ikke teknologiens feil. Vi må bare tenke nytt. På tech-scenen vil vi løfte frem teknologiene som er i spill for at du skal forstå hvordan teknologiene brukes for å skape bedre samfunn og sunnere virksomhet.

Meld deg på her

Meld deg på

Likte du innlegget? Få nyhetsbrev på mail

Kanskje du liker disse

artiklene om integrasjonsdagene