Mennesker. Maskiner. Mening.

Thor-Erik Skrøder
07.apr.2019 22:07:55

blog1 - 1920x1080På årets Integrasjonsdager beholder vi det beste, og legger til noe viktigere.

Integrasjonsdagene er Communicates årlige todagers konferanse der landets fremste eksperter på strategi og teknologi samles i Halden. Det hele skjer i slutten av august, og arrangementet er en 23 år gammel tradisjon som det lukter svidd av (særlig når kanonen fyres av på kvelden).

Det faglige opplegget skrytes av. Den sosiale rammen er god. Faglige diskusjoner har en tendens til å være lange og interessante. Gjenbesøksprosenten er høy: Hvert år kommer de samme flinke og erfarne folkene tilbake: De som jobber med digital utvikling i landets mest innovative virksomheter.

Meld deg på integrasjonsdagene!

Plattformøkonomien

Integrasjonsdagene bygger bru mellom forretning og IT. I løpet av to dager presenteres de mest spennende, objektive og troverdige historiene, fortalt av mennesker som inspirerer, engasjerer og motiverer. Foredragskomiteen bruker mye tid på å lete seg frem til de flinke foredragsholderne som kan vise til tekniske og strategiske triumfer, og mandatet til de som presenterer er: Del kunnskap, og gi publikum ny kompetanse om hvordan teknologi og mennesker bør tjene hverandre på beste måte.

De seneste årene har den røde tråden vært rask digital utvikling, og det budskapet er vi lojale til. Dette fordi det er kritisk i en tid der stadig mer av virksomhetens inntjening kommer fra- og via digitale plattformer. Den digitale endringen er altoppslukende, og det haster å kvitte seg med teknisk gjeld som er en tvangstrøye for innovasjon.  

En viktig baktanke

Fundamentale endringer i forventninger og adferd gjør nå behovet for rask digital utvikling enda større. Mennesker og maskiner skal og vil knyttes enda tettere sammen. Dette er noe våre kunder og partnere lykkes oppsiktsvekkende godt med allerede, og vi har derfor ønsket å tøye strikken for årets konferansetema enda lenger. Når hovedbudskapet for konferansen blir «mennesker, maskiner og mening», er det siste ordet særlig viktig. Verden er i endring. Nye generasjoner arbeidstagere og forbrukere har andre verdier enn de foregående. De er villige til å betale mer, dersom produktet er bærekraftig. De tar verdens utfordringer innover seg, og fatter beslutningene deretter. Fremtidens mest lønnsomme forretningsmodeller kombinerer samfunnsansvar med inntjening. Leverandører må tilpasse seg. Ressurser må brukes annerledes.

Meld deg på integrasjonsdagene!

Fem fordeler

Kundenes gunst vil vinnes av de med tjenester som forenkler og forbedrer. Strategi og teknologi forenes på nye måter: Det skal være etisk og tjene et større formål. Med «Mennesker. Maskiner. Mening», skal vi vise hvordan meningsfylt rask digital utvikling gir:

  • Bedre arbeidsplasser
  • Sunnere forretningsdrift
  • Større lønnsomhet
  • Etikk, bærekraft og sirkulære forretningsmodeller
  • Tjenestene som markedet vil etterspørre

Ønsker du å delta?

Lær mer

Likte du innlegget? Få nyhetsbrev på mail

Kanskje du liker disse

artiklene om integrasjonsdagene