Menu
Rask Digital Utvikling
Kontakt oss

Plattformrevolusjon og rask digital ledelse

Ranja Pedersen
27.apr.2018 15:27:25

Integrasjonsdagene 2018 tar for seg temaet «Rask digital utvikling» og i år setter vi fokus på hvordan vi skal kunne oppnå hastighet i et selskap som er bygget for størrelse og styrke. 

896x440_AI_RaskDigitalLedelse_Integrasjonsdagene_blogg

Hvilke trender kommer til å påvirke oss mest og hvordan skal vi kunne innovere og utvikle strategier uten å vite hvordan fremtiden vil se ut? De beste bruker ulike teknologier, verktøy og metoder, men hva vil dette si for oss andre?

I år kan du som deltaker få med deg følgende:

Plattformrevolusjonen

I følge analysebyrået Gartner, regnes Digital Plattformer som en av de tre største megatrendene i det neste tiåret, ved siden av kunstig intelligens og virtuelle opplevelser. Plattformene er både disruptive som forretningsmodell, men spiller også en kritisk rolle for å lykkes med digital transformasjon. Vi får høre om plattformer fra ulike vinkler. Fra ledelse og strategi, til start-ups og teori.

Rask Digital Ledelse

Eksponentiell utvikling utfordrer tradisjonelle metoder og mind-set innen ledelse. Hør om Lean Startup i teori og praksis. Hør om hvordan bygge kultur for radikal innovasjon og hvordan få maksimal utnyttelse av de nyeste teknologiene.

Sessions

Fra Artificial Intelligence, Cognitive, Machine Learning, til Robotics, Virtual Reality, IoT og Digitale tvillinger. We got you covered!

I Sessions kjøres det demoer fra de som pusher grensene innen teknologi.

 

Vi gleder oss til å se deg i august.

Gå ikke glipp av årets Integrasjonsdager i Halden!

Meld deg på

 

Klikk her for å lese mer om årets tema

 

Likte du innlegget? Få nyhetsbrev på mail