Rask digital utvikling i PostNord

Rohit Saggi
15.jan.2019 23:04:31

 

Integrasjonsdagene_Dag1_RedAnt_JPEG_Lowres_ (36 of 188)

Den tradisjonsrike logistikkbedriften er midt i en enorm digital endring. Konkurransefortrinnene som hastighet og enkelthet er hellige kuer i denne prosessen, mener leder for PostNord i Norge, Robin Olsen. Løsningene handler om hvordan de som bedrift kobler de fysiske plattformene innen kommunikasjon og logistikk opp mot digitale plattformer og løsninger. Samtidig må man også kunne skape større verdi for ansatte og kunder. 

I følge Olsen er det store endringer i bransjen som resulterer i at hele markedet endres. Man må tenke teknologi i forhold til datafangst sett i sammenheng med digitale plattformer og API Management.  

 Hvordan man jobber inn mot digitale plattformer, er for oss rask digital utvikling, sier Olsen. 

Å få forankring hos toppledelsen er også viktig. Olsen mener at det bør være en kombinasjon av viljen til å ta risiko og feilvurderinger, og det at man raskt kan akseptere feilslåtte antagelser, for deretter å kunne justere løsningene. Mye handler også å kunne se sammenhengen mellom de ulike plattformene. 

 

Vil du vite mer om hvordan PostNord klarer å koble de ulike plattformene sammen? Last ned e-boken og les hele artikkelen her. 

Click me

Likte du innlegget? Få nyhetsbrev på mail

Kanskje du liker disse

artiklene om integrasjonsdagene