Menu
Rask Digital Utvikling
Kontakt oss

En påminnelse om tidsepoken hvor alt startet

Ranja Pedersen
23.apr.2018 14:45:36

Hvordan skal vi ruste oss for endringene som kommer? Årets Integrasjonsdager gir et tilbakeblikk på tiden hvor alt startet og er en viktig påminnelse om hva de neste tiårene vil bringe innen teknologiendringer.

Rask digital utvikling blogg

Året er 2018 og det forventes at ting effektiviseres i en rasende fart. Tenk bare på dette:

Vi bestiller matvarer på mobilen som blir levert rett på døren. Tingene har blitt intelligente og bilene er selvkjørende. Filmer og musikk er et klikk unna, og de unge prater mest gjennom sosiale plattformer på mobilen.

Mange av oss som var tenåringer på slutten av 80-tallet og tidlig på 90-tallet har nostalgiske minner til Commodore64, disketter og Windows95. Om Playstation1, mp3 og Winamp. Om filmer som Blade Runner, E.T og Star Wars og for ikke å snakke om musikken som var et møysommelig håndverk. Alt for sjelden tar vi oss tid til å reflektere over alle teknologiforandringene som har skjedd siden ungdomstiden.

Integrasjonsdagene 2018 minner oss på tiden hvor alt startet, men er også en viktig påminnelse om at i eksponentiell tid, vil de neste 30 årene bety langt flere radikale teknologiendringer enn de 30 foregående.  

Hastighet blir en kritisk egenskap for å overleve de digitale klimaendringene, der tid er den viktigste valutaen. Fremtidens vinnere har derfor fleksible og skalerbare løsninger med rom for hyppige og nødvendige endringer som møter fremtidens utfordringer – uansett hva disse måtte være. 

Tema for Integrasjonsdagene 2018 er «Rask digital utvikling», der de viktigste spørsmålene vi stiller er:

  • Hvordan oppnå hastighet i et selskap som er bygget for størrelse og styrke?
  • Hvilke trender vil påvirke oss mest?
  • Hvordan innovere og utvikle strategier uten å vite hvordan fremtiden vil se ut?
  • Hvilke teknologier, verktøy og metoder benyttes av de beste?

Kort fortalt ...

Rask digital utvikling

Gå ikke glipp av årets Integrasjonsdager i Halden!

 

Meld deg på

Likte du innlegget? Få nyhetsbrev på mail