Menu
Rask Digital Utvikling
Kontakt oss

Standardized: Den raskeste veien til en moderne virksomhet

Jonas Bariås
28.feb.2020 13:24:27

 NB! Dette frokostseminaret er utsatt inntil videre grunnet spredningen av covid-19. 

En stor andel av norske virksomheter befinner seg for tiden i en ond spiral, hvor det som er avgjørende for å holde hjulene i gang også er roten til deres største utfordring: De klarer ikke å øke hastigheten.

Stadig flere forretningsledere forstår viktigheten av å kunne løpe raskt, men i 2020 er dette en evne som de aller færreste mestrer. I en verden hvor endringene stadig kommer hyppigere, kan teknisk gjeld skape dramatiske konsekvenser. De som ikke klarer å løsrive seg fra gamle, rigide systemer står på sikt i fare for å bli hektet av i det digitale kappløpet. For godt.

Heldigvis er ikke digitale tjenesteplattformer lenger bare for de aller største. På frokostseminaret Standardized vil vi vise hvor raskt det er mulig å bygge en tjenesteplattform ved hjelp av standardiserte tjenester, hvordan det påvirker evnen til å realisere virksomhetens digitale strategi, og hvilke barrierer som står i veien for den digitale utviklingen.

Disse foredragene du vil få se under seminaret: 

  • Digital forretningsplattform: Hastighet og ledelse henger sammen v/ Philip Christensen fra Gartner, Inc
    Hva er de viktigste elementene for å lykkes med digitalisering? Hvilken rolle spiller forretningssiden? Standardisering er ett viktig element i den digitale plattformen, men hvor skal vi standardisere når kunden ønsker autonomi? Foredraget vil belyse disse emnene med bakgrunn i Gartners trendanalyser.

  • Business case: v/ Magnus Bakken og Marianne Angel Olsen fra Optimera AS
    Optimera jobber for tiden med implementeringen av en overordnet strategi for digitalisering. Standardiserte tjenester skaper større hastighet og reduserer kompleksiteten i utviklingsarbeidet, og har vært en viktig del av arbeidet med å etablere deres digitale tjenesteplattform. I dette foredraget vil Optimera ta deg med på innsiden av deres reise mot en ny hverdag med moderne IT-arkitektur, og fortelle om mulighetene det vil gi for fremtiden. 

  • Standardisering skaper fart v/ Martin Løkkeberg og Fredrik Roppestad fra Communicate
    I dette foredraget vil du bli kjent med de standardiserte skytjenestene som Communicate har utviklet for å kunne bygge digitale tjenesteplattformer raskere enn før. 

Les også: Digitaliseringen skyter fart med standardiserte tjenester →

05_1770

Standardized:
25. mars hos Microsoft 

Klikk her for å lese mer om frokostseminaret.

Likte du innlegget? Få nyhetsbrev på mail

Kanskje du liker disse

artiklene om digital tjenesteplattform