Møt oss på konferansen Digitalisering av byggenæringen

Stine Mathisen
13.sep.2021 12:43:48

Hva er hemmeligheten til virksomhetene som klarer å frigjøre verdien av data, og bruke det som et fundament for raske endringer og innovasjon? Dette er bare en liten del av det som skal diskuteres når Computerworld arrangerer konferansen Digitalisering av byggenæringen for femte gang, 23. september. Her skal Communicate delta, med vår CEO Espen Stensund som taler.

Meld deg på her! 

- I byggenæringen er det ofte et veldig fokus på BIM, men man glemmer fundamentet. Grunnmuren må på plass, og man må tilgjengeliggjøre den dataen man allerede har, forteller Espen.

Han skal blant annet snakke om data som et konkurransefortrinn på byggeplassen, og hvordan denne dataen kan tilgjengeliggjøres.

- For å optimalisere og automatisere prosesser, må det være en effektiv dataflyt på tvers - og ikke minst god kvalitet på data. Hvis man tillater å ta imot dårlige data, vil man aldri løse problemene man har i dag. Så det er et godt sted å starte; å sette krav til data gjennom hele verdikjeden og at man hele tiden tenker gjenbruk. Det er unødvendig å produsere data flere ganger, og det svekker også kvaliteten, sier Espen.

Klikk på bildet for å utforske programmet 

Foredragsholdere_Digitalisering

Ønsker du å se Espen tale?

Meld deg på her!  

Eventet finner sted på Oslo Kongressenter 23. september 08:00-16:00, hvor vi også vil være tilstede med stand. Dersom du ikke kan være med fysisk, vil det også foregå digitalt med livestream. Håper vi sees!

RDU bygg scene

Innovasjon i byggenæringen

Hvorfor henger byggenæringen etter i digitaliseringskappløpet, og hva skal til for å drive innovasjonen fremover? Les oppsummeringen fra vår RDU-livesending her → 

Likte du innlegget? Få nyhetsbrev på mail

Kanskje du liker disse

artiklene om rask digital utvikling