Hør OBOS og Communicate tale på Digitalisering av byggenæringen

Stine Mathisen
11.mai.2022 12:39:01

9. juni arrangerer Computerworld konferansen Digitalisering av byggenæringen, for sjette gang. Hør Espen Stensund, CEO i Communicate, og Mareke Decker fra OBOS, forklare hvordan OBOS bryter ned siloer og bygger et samlet OBOS ved hjelp av Digital Tjenesteplattform. 

Meld deg på her! 

OBOS satser stort på digitalisering for å skape mest mulig verdi med dagens teknologi. Nå bygger de sterke interne økosystem, bryter ned siloer og deler data på tvers av organisasjonen.

Med Digital Tjenesteplattform etablerer de nå et samlet OBOS som knytter forretningsområdene sammen og gir bedre utnyttelse av data. På den måten skaper de nye muligheter og økt innovasjon.

- Det er utrolig moro å se hvordan OBOS sin Digitale Tjenesteplattform har klart å rigge dem til å gripe mulighetene som ligger foran dem, og at den skaper enorm verdi for hele organisasjonen! Dette er noe mange i bransjen bør se til og lære av, forklarer Espen. 

Klikk på bildet for å utforske programmet 

Digitalisering av byggenæringen - Communicate + Obos[49].

Ønsker du å se Mareke og Espen tale?

Meld deg på her!  

Eventet finner sted på Oslo Kongressenter 9. juni 08:00-16:00, hvor vi også vil være tilstede med stand. Håper vi sees!

Bylandskap

Tiden er moden!

Beskjeden fra foredragsholderne under "Digitalisering av byggebransjen 2021" var klar. Det er ingenting å vente på! Tiden er nå! Les oppsummeringen fra fjorårets konferanse her → 

Likte du innlegget? Få nyhetsbrev på mail

Kanskje du liker disse

artiklene om rask digital utvikling