- Jeg kan nesten ikke gjøre feil

Stine Mathisen
29.nov.2021 15:56:34

Mer enn bare ...

De fleste nyutdannede 26-åringer i sin første fulltidsjobb tar kanskje ikke på seg et omfattende renoveringsprosjekt oppå alt annet. June derimot, utvikler hos Communicate, hoppet rett i det og kjøpte et gammelt hus sammen med samboeren. 

Utforsk karrieresiden!

- Det som betyr noe med oppussingen er at det blir mye hyggeligere: Å gå fra et hus som er innrøkt, nedslitt og lappet sammen, til et hyggelig, moderne og godt isolert hus. Det handler i stor grad om å forbedre miljøet rundt meg.

Mer enn bare hobbysnekker

Hun finner en mestringsfølelse i oppussingen, og opplever det som en positiv og lærerik prosess for henne og samboeren. For mens hun ikke er noen utlært snekker eller yrkesarbeider, så var tydeligvis ikke forrige eier det heller. 

- Det er så mye som er gjort på en skikkelig dårlig måte, så det er så deilig å få lov til å fikse det, og å få gjøre det bra. Det er nesten det største, for omtrent uansett hva jeg gjør så blir det bedre. Så jeg kan nesten ikke gjøre noe feil. 

Mer enn bare gamer

Og det er ikke bare oppussingen hun er blitt svært opptatt av. For mens blant annet gaming, lesing og PC har vært en interesse lenge, så kom interessen for planter sammen med interessen for hus, renovering og innredning. 

- Korona kom jo like før vi overtok huset, og da endte vi med å være mye hjemme. Plutselig hadde jeg tusen vinduskarmer og ville gjøre huset mer hjemmekoselig. Da måtte jeg gjøre noe med de vinduskarmene, og det tok helt av. Så nå har jeg over hundre planter hjemme, mens jeg før ikke kunne holde liv i en kaktus. 

Mer enn bare plantemor

For henne bringer det mye liv og glede å ha grønt i huset, samtidig som hun liker å ha noe å pusle med. Noe hun kan gå og holde på med når hun sitter litt fast i et prosjekt på jobb, eller når hun bare trenger en pause og litt luft. 

- Når jeg trenger å tenke på noe jeg står fast i, så går jeg gjerne og ordner med plantene. For å gjøre noe annet, småpusle, men la problemet jeg står fast på surre litt i bakhodet. Det blir som en kreativ motor. 

Mer enn bare techfolk

Men fulltidsjobb for både henne og samboer, samt en hel haug med planter, det krever sitt. Da er det ikke alltid like enkelt å finne tid til gaming og interesse for PC. For ikke å snakke om selve renoveringsprosjektet.

- Jeg får det jo til å funke. Men det blir mye oppussing i helgene, og gaming stort sett bare på ettermiddager. Og sånn med planter, det lever jo, så du kan ikke la det vente, det pusler og går. 

Til slutt: Beskriv en Communicater!

- Alle har godt humør, er imøtekommende, og har lyst til å gjøre det best mulig for alle. Alle har fokus på at vi er mennesker, og det er veldig deilig i et tech-selskap. At det er menneskene som er det viktige. 

 

Er hybridkontoret der du jobber best? Kanskje har du prosjekter eller en livssituasjon hvor fleksibilitet er avgjørende?

Se våre stillingsutlysninger og ta en prat med oss!

Fortell meg mer! 

Kristin_Communicate

Møt Kristin!

Som prosjektleder og seniorkonsulent i Communicate har Kristin hektiske dager med mange baller i luften. Da er kreativiteten på fritiden viktig. Les mer om Kristin her → 

Likte du innlegget? Få nyhetsbrev på mail

Kanskje du liker disse

artiklene om mer enn bare