- Folka rundt meg er det viktigste

Stine Mathisen
29.nov.2021 15:56:38

Mer enn bare ...

- Det er den jeg er: hypersosial. Jeg liker å være rundt mennesker, og blir rastløs og får dårlig samvittighet om jeg ikke gjør noe. Jeg er ikke typen som kan ligge i senga hele dagen, så å være sosial fyller dagene mine og gir meg mye, forklarer Abdi.

Utforsk karrieresiden!

Abdi er nyansatt utvikler i Communicate, og kommer rett fra skolebenken. De fleste av vennene hans er på samme alder, og i likhet med han er de alle nye i jobb. Med full arbeidsdag mandag til fredag, blir det lite tid til annet enn noe trening og familie på ettermiddagene. Dermed er helgene satt av til venner.

Mer enn bare kompis

- Jeg bruker mer tid nå på å henge med venner, i hvert fall nå som jeg er i jobb da, og etter Korona. Å gjøre ting sammen, forteller han.

Og en typisk helg kan inneholde så mangt: Spille litt fotball og litt basket, eller se på kamper når det er mesterskap. Litt chilling og kanskje gaming; om det så er FIFA eller COD. Å dra ut og ha det gøy og bare nyte tiden sammen. For akkurat hva de finner på, det kommer helt an på dagsformen eller hva de føler for. Alt er mulig.

Mer enn bare utvikler

- Sport generelt er en interesse jeg har hatt siden jeg var liten og det er bare et fristed for å slappe av og kose seg. En morsom aktivitet å gjøre selv, men også å følge med på.

Men det viktigste er familien. De kom til Norge i 2000, og Abdi forteller at mye av drivkraften hans kommer fra å ha sett foreldrene jobbe hardt for å nå langt og for å skape et nytt liv for dem alle.

Mer enn bare støttespiller

- Familien min er utrolig viktig for meg, med tanke på den bakgrunnen jeg har. Så det betyr veldig mye for meg å bruke de mulighetene jeg har fått. De har vært viktige støttespillere, og har gitt meg mye motivasjon, forklarer han.

For det er nettopp menneskene rundt ham som betyr noe for Abdi: Å kunne være der for dem og være en støttespiller, slik familien hans har vært for han.

Mer enn bare techfolk

- Det er viktig for meg å kunne gjøre en forskjell i samfunnet, og å være en bidragsyter. Å hjelpe der jeg kan hjelpe. Det er det som betyr noe.

Til slutt: Beskriv en Communicater!

- En åpen, ærlig, imøtekommende og kunnskapsrik person. 

 

Er du en sosial person som trives best når de rundt deg også har det bra? Ønsker du å jobbe et sted hvor kollegaene blir venner og du får tid til det som betyr mest for deg?

Se våre stillingsutlysninger og ta en prat med oss!

Fortell meg mer! 

June_Communicate

Møt June!

June, utvikler hos Communicate, hoppet rett i det og kjøpte et gammelt hus sammen med samboeren. I dette finner de mestringsfølelse og positivitet. Les mer om June her → 

Likte du innlegget? Få nyhetsbrev på mail

Kanskje du liker disse

artiklene om mer enn bare