Menu
Rask Digital Utvikling
Kontakt oss

Communicate lanserer videokonsept for digitale hoder

Jonas Bariås
06.apr.2021 13:12:17

Har du lidenskap for teknologi, digitalisering og innovasjon? Da kommer du til å elske vårt nye videokonsept, som sparkes i gang 11. mai denne våren.

«RDU» er en serie paneldebatter hvor noen av de fremste ekspertene fra ulike næringer vil sette fokus på digitalisering og innovasjon i praksis. Hver paneldebatt vil være rettet mot én næring eller et spesifikt fagfelt, for at innholdet skal oppleves mest mulig relevant for seeren.

Klikk her for å se våre kommende livesendinger.

«RDU» er skapt for digitale hoder som er på jakt etter inspirerende historier og erfaringer fra sentrale aktører som ligger i front innenfor teknologi og kultur. Målet vårt er å dele deres kompetanse og gi seerne bedre forutsetninger til å lykkes med digitaliseringsarbeidet i deres virksomhet.

I våre livesendinger vil vi også ha fokus på tverrfaglig kompetanse. Ved å slippe til stemmer som kan belyse ulike perspektiver, tror vi seeren vil få en mer sammensatt forståelse av tematikken som er på agendaen. 

Derfor vil vi heller ikke gjennomføre sendingene på samme måte som tradisjonelle webinarer. Vi har valgt å droppe individuelle presentasjoner og samler heller ekspertenes kompetanse på scenen i en felles fagsnakk. Dette vil skape en mer dynamisk atmosfære under sendingen og vil gi deg et større faglig utbytte. 

«RDU» skal også oppleves interaktivt for seerne. Det vil være mulig «å ta ordet» hjemmefra, dersom man har et spørsmål eller innspill som fagpanelet bør diskutere. 

Likte du innlegget? Få nyhetsbrev på mail

Kanskje du liker disse

artiklene om rask digital utvikling