Menu
Rask Digital Utvikling
Kontakt oss

Espen Stensund ny CEO i Communicate

Ranja Pedersen Ovedal
19.jan.2021 15:58:26

2020 var et spesielt år på mange måter, men vi har gått inn i 2021 med positivt mot. Med det nye året startet også et nytt kapittel for Communicate. Etter 12 år som selskapets CEO, har Thor-Erik Skrøder valgt å fratre sin stilling, for å gjøre plass til nye impulser.

Vi har gleden av å informere om at hans etterfølger kommer fra interne rekker og at det er Espen Stensund, tidligere konsulentdirektør, som tar over stafettpinnen som selskapets CEO.

Jeg er beæret over tilliten styret har vist og utrolig stolt over at jeg trakk det lengste strået i denne prosessen. Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på utfordringen og lede et selskap som har en fantastisk kultur og en unik mix av kompetanse. Den kombinasjonen gjør at alt ligger til rette for at vi skal nå våre ambisiøse mål og fortsette veksten, sier Espen.  

Espen kom til Communicate for to år siden og vil bli den første som leder Communicate uten å ha vært med på å grunnlegge selskapet. Et samlet styre enes om at Espens kompetanse, progressive vesen og gode humør vil bli viktig for at selskapet når sine ambisjoner for fremtiden.

– I løpet av to år har Espen virkelig tatt Communicate-ånden til seg, samtidig som han kan tilføre et selskap i vekst nye impulser. Det trengs for å levere kvalitet til kundene våre i alt vi gjør. Vi ser frem til å samarbeide med Espen, sier styreleder og gründer Ole Kristian Sørlie.

Thor-Erik takker de ansatte

Thor-Erik Skrøder tok over lederrollen fra nettopp Ole Kristian 01.01.2009, og ga dermed stafettpinnen videre nøyaktig 12 år senere. Nå skal han bidra videre i utviklingen, men i en annen rolle.

– Det føles som et riktig tidspunkt for å tre til side og slippe til nye krefter. Det har ikke vært en enkel avgjørelse å ta, men det er min oppriktige mening at dette vil være til det beste for Communicate. Vi har hatt stabil vekst i hele min tid som CEO, men for at vi skal ta neste steg så er jeg overbevist om at det er riktig å gjøre endringer, sier Thor-Erik. 

Listen over hva han sitter igjen med etter 12 år som CEO er lang, men han trekker spesielt frem menneskene i Communicate og selskapets kultur. 

– Det er helt klart folka i selskapet som etterlater seg det største inntrykket. Alle øyeblikkene vi har delt, all gleden og de morsomme opplevelsene vi har hatt er en stor del av meg. Jeg er stolt over å ha vært med på å bygge noe som er tuftet på gode verdier, vennskap og ærlig, hardt arbeid. Vi har alltid satt mennesker foran kortsiktig profitt, sier Thor-Erik. 

Likte du innlegget? Få nyhetsbrev på mail