<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=115782&amp;fmt=gif">
Menu
Rask Digital Utvikling
Kontakt oss

Programmet til Integrasjonsdagene er klart!

Rohit Saggi
18.jun.2018 14:35:46

Hvordan klarer vi å samle over 200 forretningsledere, IT-ledere og digitaliseringseksperter fra hele landet, til en to-dagers konferanse i vakre Halden?

Rask digital utvikling blogg

For det første henter vi inn kjente foredragsholdere fra landets mest kjente virksomheter. De deler praktiske erfaringer om hvordan man driver digitalisering og digital transformasjon i dagens samfunn. For det andre fokuserer vi ikke bare på teknologi, men også på hvordan man med forretningsmodeller, kultur og organisasjon kan snu virksomheten raskt, for å tilpasse seg den fjerde industrielle revolusjon. Derfor er det viktig for oss å skille mellom digitalisering og digital transformasjon;

  • Digitalisering: Hvordan forbedre eksisterende prosesser med teknologi?
  • Digital transformasjon: Hvordan snu virksomheten mot nye typer forretningsmodeller?

Lista legges ikke lavt. I år bringer vi inn kjente navn som Stefan Hyttfors, Karianne Melleby og Anna Kirah med flere. Se video av Stefan Hyttfors i bunn av blogginnlegget!

Den lille byen med de store opplevelsene

Communicate har sine røtter i Halden, og vi er stolte av opphavet. Byen sikrer en flott ramme for Integrasjonsdagene og det er viktig for oss å gi våre gjester opplevelser, både faglig og sosialt. Vi vet at det forplikter når kremen av norske forretningsledere, IT-ledere og digitaliseringseksperter fra hele landet kommer på besøk.

Hva retter vi fokus på i år?

Årets tema er det samme som vårt verdiløfte til våre kunder; «Rask digital utvikling». Den røde tråden vil være hvordan norske virksomheter bør ruste seg for endringene som kommer, på vei inn i en historisk periode der teknologi endrer samfunnet i en hastighet vi aldri har opplevd maken til.
Vi stiller derfor spørsmålene:

  • Hvordan oppnå hastighet i et selskap som er bygget for størrelse og styrke?
  • Hvilke trender vil påvirke oss mest?
  • Hvordan innovere og utvikle strategier uten å vite hvordan fremtiden vil se ut?
  • Hvilke teknologier, verktøy og metoder benyttes av de beste?

Klikk her for fullstendig program

Meld deg på årets Integrasjonsdager her!

Meld deg på

 

Kanskje du liker disse

artiklene om Integrasjonsdagene

Nyhetsbrev på mail