<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=115782&amp;fmt=gif">
Menu
Rask Digital Utvikling
Kontakt oss

Communicate presenterer: Podkastserien Rask Digital Utvikling

Ranja Pedersen
12.apr.2019 13:08:32

Teknologi og transformasjon er på alles lepper og buzzwords sitter løst som aldri før. Med podkastserien Rask Digital Utvikling ønsker vi å gjøre det lettere for deg å forstå hvordan du kan bruke teknologi til å skape en bedre og mer lønnsom virksomhet.

I serien vil du bli servert historier, erfaringer og gode tips som skal styrke din kompetanse for ny teknologi og hjelpe deg med å gjøre selskapet ditt bedre rustet for fremtiden.

- Enten du er digitaliseringsansvarlig i et stort selskap eller bare er ute etter å vite mer om hvordan dagens teknologi er med på å endre næringslivet, så er dette en podkast for deg. Målet vårt er å gjøre teknologi mer tilgjengelig og forståelig for folk, ved å tone ned fagsnakken og tydeliggjøre for de som ikke jobber med IT og kan det siste innen teknologi, sier programleder Sharon Olsen om podkastserien.

Hør episode 1 her: Digitalisering og digital transformasjon i varehandelen:

Bort med språkbarrierene

I podkasten vil Sharon Olsen og gjester snakke løst og fast om dagsaktuelle saker i IT-Norge, fortelle hva som er de rette grepene for å skape digital transformasjon, i hvilken rekkefølge de bør gjøres og hvordan man skaper et godt samarbeid mellom sluttbrukere, forretningsansvarlige og systemutviklere.

Du vil få høre om hvordan du bør gå frem for å være sikker på at initiativene du tar er riktig, hvordan du skaper kontinuerlig progresjon og forbedring, hvilke prosjekter som kan realiseres raskt og hva som kjennetegner prosjekter som tar lenger tid.

- Jeg husker tilbake til da jeg selv studerte informatikk. Etter bare ett semester hadde språket mitt begynt å endre seg og folk i omgangskretsen min forstod ikke hva jeg snakket om da jeg prøvde å forklare om hva jeg lærte på skolen. Det ønsker vi å gjøre noe med ved å bli mer konkrete på hva teknologi kan gjøre for et selskap og de ansatte, på en måte som de forstår, sier Sharon Olsen.

Sharon Olsen, programleder i podkastserien Rask Digital Utvikling

Hva er dine første steg?

I første episode snakker Olsen og Hans Christian Amlie om transformasjon og digitalisering i varehandelen. Hva er dine første steg som bedriftsleder, IT-direktør, CDO eller lignende? I episoden vil du få vite hva digitalisering og digital transformasjon er og hva det ikke er, hvorfor det er viktig at hele selskapet tar eierskap i den digitale transformasjonen og hvor langt norske selskaper henger etter på innsikt og deling av data.

- Digitalisering handler om veien fra analog til digital og automatisere det som kan automatiseres. Digital transformasjon handler om å utnytte teknologi til å utvikle selskapet og skape nye forretningsmodeller. Skal du lykkes med det må du ha systemer som kan løfte bedriften og tilgjengeliggjøre data i real-time, sier Amlie i podkasten.

Du kan abonnere på podkasten i iTunes eller Spotify.

Hør episode 2:

Utvikling av nye forretningsmodeller med Karianne Melleby fra StartupLab

TIL PODKAST

Kanskje du liker disse

artiklene om Rask Digital Utvikling

Nyhetsbrev på mail