Menu
Rask Digital Utvikling
Kontakt oss

Dette er et frieri til en markedskonsulent

Ranja Pedersen
26.mar.2019 09:51:32
Et frieri til deg som liker at det er full fart på arbeidsplassen, at dagene er fylt med ulike oppgaver, som liker å ha mange baller i luften, som fint takler at det til tider nesten er litt for hektisk, men akk så gøy, når ballene faller på plass.

Jeg søker en ny partner til markedsavdelingen i Communicate. En markedskonsulent som kan jobbe tett sammen med meg om alle de spennende aktivitetene vi gjennomfører sammen med gode kollegaer, fageksperter og eksterne partnere.

Du brenner for å skape verdiskapende innhold, ordlegger deg godt både skriftlig og muntlig og synes det er i overkant gøy å fordype deg i analysetall og nye verktøy. Vi har vært Hubspot-brukere i litt over 1 år og forelskelsen er i ferd med å gå over til ekte kjærlighet, og det for flere enn markedsavdelingen. Ikke så rart egentlig, når vi nå tar beslutninger basert på datagrunnlag i stedet for magefølelse. Det er ikke et krav at du allerede er spesialist på HubSpot, men ettersom du elsker å lære nye verktøy, blir du raskt en ekspert. Som selskapets guru på systemene i markedsavdelingen, blir du også bindeleddet mellom salg og marked.

I tillegg til planlegging, produksjon og publisering av innhold, video, podcaster og kampanjer synes du det er ekstra gøy å arrangere frokostseminar og kundedager. Communicates Integrasjonsdager arrangeres hvert år siste torsdag og fredag i august. Da flytter markedsavdelingen til Halden og sørger for, sammen med resten av selskapet, at kundene våre og potensielle kunder får faglig påfyll og et lite avbrekk fra hverdagen. 

Jeg har gjort et intervju med Rohit, om hvordan det har vært å jobbe i Communicate og hva hans etterkommer (altså du) kan forvente. Intervjuet kan du høre i denne 8 minutter lange podcasten:

Av bakgrunn har du 3-årig (eller mer) relevant utdannelse og minimum 2 års relevant arbeidserfaring. Du er en «do’er», positiv, proaktiv, selvgående og brenner for gode brukeropplevelser på nett. Du vil rapportere til meg😊 - en energisk, tydelig og ydmyk leder som er opptatt av at menneskene rundt meg har det bra. I Communicate etterlever vi verdiene våre; HELT hver dag – vi har humør, er engasjerte, utøver lagspill og er troverdige. Vi er så heldige å få være med å sette preg på utviklingen av dagens og morgendagens løsninger hos kundene våre. Du som oss, brenner for at de skal oppleve at vi gir de forretningsnytte og gevinstrealisering i en digital verden.

Kjære leser – føler du at jeg snakker til deg? Om så, er du nok en superHELT, og har du ikke da lyst til å si ja? 😉

Ta kontakt med meg, Ranja Pedersen, på mobil: 970 51 921 eller rekrutteringsansvarlig Jan Sverre Larsen på mobil: 995 50 847 for spørsmål angående stillingen. Søknad sendes via skjemaet under. 

Communicate ble startet i 1996 og har over 20 års erfaring med integrasjon og utvikling av teknologiplattformer. Vårt verdibudskap er Rask digital utvikling. Vi gir deg kunnskapen, plattformen og metodene som benyttes av de beste. Gjennom et helhetlig tjenesteprogram hjelper vi norske virksomheter med å utvikle plattformen, tjenestene og ferdighetene, som gjør de i stand til raskt å lansere nye digitale tjenester.

Markedsavdelingen jobber fra kontoret i Oslo. Vi sitter i 17. etg i Helsfyr Panorama og har super utsikt over hele byen. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, forsikringer, firmahytter m.m.

Søknadsfrist: Snarest

 

Likte du innlegget? Få nyhetsbrev på mail